1. Kurye - İzmir - Çeşme/ Torbalı

MNG Kargo için İzmir bölgesinde Kurye - İzmir - Çeşme/ Torbalı arayışımız bulunmaktadır.

2. Sürücü Kurye- Manisa / Soma - Turgutlu

MNG Kargo için Manisa bölgesinde Sürücü Kurye- Manisa / Soma - Turgutlu arayışımız bulunmaktadır.

3. Kurye

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

4. Kurye Ataşehir

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Ataşehir arayışımız bulunmaktadır.

5. Kurye Sancaktepe

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Sancaktepe arayışımız bulunmaktadır.

6. Kurye Erenköy

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Erenköy arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurye-Fethiye/Çamköy

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye-Fethiye/Çamköy arayışımız bulunmaktadır.

8. Kurye

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye arayışımız bulunmaktadır.

9. Dağıtım Elemanı-Kurye/Emek

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dağıtım Elemanı-Kurye/Emek arayışımız bulunmaktadır.

10. Kurye (Kaynarca)

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye (Kaynarca) arayışımız bulunmaktadır.

11. Kurye-Dağıtım Elemanı/Demirci

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye-Dağıtım Elemanı/Demirci arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Destek Sorumlusu (Adana)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Sorumlusu (Adana) arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri Deneyimi Sorumlusu (Adana)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Deneyimi Sorumlusu (Adana) arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Destek Sorumlusu

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Deneyimi Sorumlusu

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Deneyimi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Gaziantep Satış Müdür Yardımcısı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gaziantep Satış Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kargo Şube Görevlisi (Çanakkale/Biga)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Görevlisi (Çanakkale/Biga) arayışımız bulunmaktadır.

18. Şube Müdürü - Edirne

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

19. Şube Müdürü - Kırklareli

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Kırklareli arayışımız bulunmaktadır.

20. Şube Müdürü - Tekirdağ

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.

21. Pazarlama Stajyeri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Bölge İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı-Konya

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı-Konya arayışımız bulunmaktadır.

23. Bölge Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı - Konya

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı - Konya arayışımız …

24. Bölge Satış Uzmanı-Diyarbakır

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Uzmanı-Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

25. Bölge Operasyon Uzmanı (Pazaryeri)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Operasyon Uzmanı (Pazaryeri) arayışımız bulunmaktadır.