1. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

3. Kundenberater (M/W/D) Antalya Inbound

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conduent için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenberater (M/W/D) Antalya Inbound arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Inbound Müşteri Temsilcisi/Bursa

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Inbound Müşteri Temsilcisi/Bursa arayışımız bulunmaktadır.

5. Diyarbakır Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diyarbakır Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Kundenberater (M/W/D) Antalya Inbound

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conduent için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenberater (M/W/D) Antalya Inbound arayışımız bulunmaktadır.

7. Deutschsprachige Kundenberater - Inbound (Sakarya)

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regiocom İletişim Merkezi için Sakarya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Deutschsprachige Kundenberater - Inbound (Sakarya) arayışımız bulunmaktadır.

8. Inbound Ekip Sorumlusu

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hepsiburada için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Inbound Ekip Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Inbound

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Inbound arayışımız bulunmaktadır.

10. Klantenservice Medewerker (Inbound) - Flemenkce

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız VANADENGAGE TURKEY MÜŞTERİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klantenservice Medewerker (Inbound) - Flemenkce arayışımız …

11. Kundenberater - Inbound

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Kundenberater - Inbound arayışımız bulunmaktadır.

12. Almanca Bilen Inbound Ev Dekorasyon Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Almanca Bilen Inbound Ev Dekorasyon Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Klantenservice Medewerker (Inbound) - Flemenkce

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız VANADENGAGE TURKEY MÜŞTERİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klantenservice Medewerker (Inbound) - Flemenkce arayışımız …

14. Mağaza Müdür Yardımcısı (Izmir Optimum Avm)

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NIKE INC için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı (Izmir Optimum Avm) arayışımız bulunmaktadır.

15. Inbound İngilizce-Türkçe Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EchoCCS için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Inbound İngilizce-Türkçe Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Almanca Bilen Inbound Teknoloji Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Almanca Bilen Inbound Teknoloji Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kundenberater/In Inbound

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenberater/In Inbound arayışımız bulunmaktadır.

18. Leitung Kundenbetreuung (M/W/D)

Homewise Turkey Bina Yönetimi A.S. için İstanbul (Tümü) +75 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Leitung Kundenbetreuung (M/W/D) arayışımız bulunmaktadır.

19. Salescoach Gesucht-Inbound

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Salescoach Gesucht-Inbound arayışımız bulunmaktadır.

20. İzmir Contact Center Inbound Agent

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HSBC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Contact Center Inbound Agent arayışımız bulunmaktadır.

21. Şanlıurfa Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şanlıurfa Vardiyalı Inbound Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Danca Bilen Inbound Gıda Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Danca Bilen Inbound Gıda Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir ata gayrimenkul yatrım ortaklığı için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. izmir Şubesi Egemer için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bilgi İşlem Uzmanı (IT Specialist)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Izmir Otel için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı (IT Specialist) arayışımız bulunmaktadır.