1. Satış Müdürü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Farmasi Kozmetik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi arayışımız bulunmaktadır.

3. Purchasing Executive

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Farmasi Kozmetik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Purchasing Executive arayışımız bulunmaktadır.

4. Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Silivri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Silivri arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı - Fethiye

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Fethiye arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Slimwell Kozmetik Medikal ve Sportif Ürünler AŞ için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - Denizli

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Denizli arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü - Denizli

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Denizli arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı-İstanbul(Üsküdar-Ataşehir-Kadıköy)

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-İstanbul(Üsküdar-Ataşehir-Kadıköy) arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı İstanbul Silivri Maxi AVM

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı İstanbul Silivri Maxi AVM arayışımız bulunmaktadır.

11. İhracat Satış Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MaxiGlow Kozmetik ve Biyoteknoloji Ürünleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Personel

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güçlü Güzellik Kozmetik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bereket İlaç Kozmetik San. ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. TR Satış Uzman Yardımcısı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sapro Temizlik Ürünleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak TR Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Stand Tanıtım Personeli- Kütahya

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için Kütahya bölgesinde Stand Tanıtım Personeli- Kütahya arayışımız bulunmaktadır.

17. O+O Mağaza Müdürü Rize

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak O+O Mağaza Müdürü Rize arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Satış Danışmanı Sivas

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için Sivas bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı Sivas arayışımız bulunmaktadır.

19. Broadcasting Engineer

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATOMY TURKEY KOZMETİK VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Broadcasting Engineer arayışımız bulunmaktadır.

20. Bayi Bölge Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SR KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ için Ankara +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi Bölge Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Antalya Land Of Legends Jo Malone London-Stylist

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Estée Lauder Companies için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya Land Of Legends Jo Malone London-Stylist arayışımız bulunmaktadır.

22. Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLOWERS COSMETİC BAKIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe ve İdari İşler Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Frosta Gıda Temizlik Kozmetik İthalat İhracat San için Edirne +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kiko Milano Forum İstanbul - Ft Güzellik Danışmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiko Milano için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kiko Milano Forum İstanbul - Ft Güzellik Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Danışmanı Kanyon Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Kanyon Avm arayışımız bulunmaktadır.