1. Sosyal Medya Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Sosyal Medya, Grafikci

Enerji Üretim ve Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİME TO CHANGE SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ İNŞAAT MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya, …

3. Sosyal Medya ve İçerik Üreticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merit International Hotels & Resorts için Girne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Üreticisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Sosyal Medya Yöneticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMH AĞIZ VE DİŞ SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Sosyal Medya Yöneticisi

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESTEHAİR SAÇ EKİMİ ESTETİK VE CERRAHİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISONEM BOYA VE YALITIM TEKNOLOJILERI İNS.SAN.TIC.A.S için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Göçmen Makina Sanayi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Sosyal Medya Uzmanı ve Yönetici Asistanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PharmaSoft İlaç Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı ve Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Sosyal Medya Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız WEMSEY için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız TETRACODE TEKNOLOJİ DATA MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Sosyal Medya Yöneticisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYFLEKS AMBALAJ LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Sosyal Medya Yöneticisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYFLEKS AMBALAJ LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız PREMİUM MOTORLU ARAÇLAR LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Sosyal Medya Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SURGERO SAĞLIK TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Sosyal Medya Video İçerik Üreticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OSMANGAZİ GÖZ MERKEZİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Video İçerik Üreticisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Ulaştırma Elemanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkuvaz Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ulaştırma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Konuk Koordinatörü

Medya Takip Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Simple Creative Medya için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konuk Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Dijital Medya Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİSİOTT TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

20. Mimar

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAHİLKÖY TURİZM İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

21. Floor Manager

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Floor Manager arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Sorumlusu

BRF Medya Reklam için Adana, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Vızrt/Orad Günlük Operasyon Uzmanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vızrt/Orad Günlük Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Marka ve Pazarlama Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkuvaz Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marka ve Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. System Analyst Specialist

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak System Analyst Specialist arayışımız bulunmaktadır.