1. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mevlana Petrol Grup için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LORAS HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.), Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Organizasyonel Gelişim Müdürü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saloon Burger için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Performans ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTC Bilişim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Organizasyonel Gelişim ve İK Analitiği Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sendeo Dağıtım Hizmetleri Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim ve İK Analitiği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

HAVATEK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALEKİM KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALEKİM KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koç Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahramanmaraş Kağıt San. Tic. A.Ş için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

KVK TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ VE TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.