1. Kaynak Robot Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Robot Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. İnsan Kaynakları Uzmanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAĞMUR HUKUK & DANIŞMANLIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Tig Kaynak

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİTAN MAKİNA MADENCİLİK İNŞ. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tig Kaynak arayışımız bulunmaktadır.

5. Kaynak Ustası

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNİVERSAL KAZAN LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. İnsan Kaynakları Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Mali İşler Direktörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız LaborLab İnsan Kaynakları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

8. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİMİT CENTER için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serra Mühendislik Taah. İnş. San. Tİc. Ltd için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Uzmanı

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Pet Veteriner Ürünleri Dış Tic.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İnsan Kaynakları Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİSTANBUL SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Gazaltı Kaynak Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KSG Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş. için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynak Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALGOMED ÖZEL SAĞLIKHİZ.VE TİC.AŞ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERASER MEDİKAL TIBBİ CİHAZLAR SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Robot Kaynak Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEFİNE DENİZCİLİK TERSANECİLİK TURİZM SAN. VE TİC. A.Ş. için Yalova +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Robot Kaynak Operatörü arayışımız …

16. Tahsilat Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bilgi İşlem Sorumlusu

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxwill International için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Lojistik Yöneticisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxwill International için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri İlişkileri Elemanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri İlişkileri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Bordro Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Ressam

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

24. (Luxry) Mağaza Satış Danışmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak (Luxry) Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Lojistik Operasyon Uzmanı(Yetiştirilmek Üzere)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı(Yetiştirilmek Üzere) arayışımız bulunmaktadır.