1. Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intertek Test Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel) arayışımız bulunmaktadır.

2. Temizlik Hizmetleri Şefi

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

3. Destek Hizmetleri Sorumlusu(Pendik Medipol Hast.)

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZM. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Destek Hizmetleri Sorumlusu(Pendik Medipol Hast.) arayışımız bulunmaktadır.

4. Aşçıbaşı - Akhisar

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Hazır Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçıbaşı - Akhisar arayışımız bulunmaktadır.

5. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. İngilizce İçerik Değerlendirme Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız K12 Bilişim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce İçerik Değerlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Tele-Satış Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız K12 Bilişim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tele-Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yatırımcı İlişkileri Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımcı İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Uyum ve Kalite Müdürü

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü), Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum ve Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Hatay arayışımız bulunmaktadır.

11. Uygulama Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. - LIFECLUB SAĞLIKLI YAŞAM HİZMETLERİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uygulama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Bağımsız Denetçi

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bağımsız Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

13. Proje Satış Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA TANITIM FUARCILIK ORG.REKLAM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - Güngören

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - …

15. Yurtdışı Satış Yöneticisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA TANITIM FUARCILIK ORG.REKLAM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Sistem Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Innosys Ar-Ge Müh. San. Tic. Ltd. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Bilgi Teknolojileri Uzmanı

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Videographer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankara Otomotiv Servis Hizmetleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Videographer arayışımız bulunmaktadır.

19. Ofis Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elmest Elektromekanik Sistem Teknolojileri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Aşçı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTINTAŞ KARDEŞLER BETON KÖMÜR NAKLİYE İNŞAAT MAL. AKAR.TURİZM MAD. SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

21. Mütercim Tercüman

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntermodal Maritime Denizcilik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mütercim Tercüman arayışımız bulunmaktadır.

22. Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL SERVICE TESİS YÖNETİM HİZ. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Servis Takip Planlama Uzmanı - Muhasebe

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Takip Planlama Uzmanı - Muhasebe arayışımız bulunmaktadır.

25. Business Development Junior Specialist

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Business Development Junior Specialist arayışımız bulunmaktadır.