1. Tuzla Bölge Migros Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tuzla Bölge Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Otel Genel Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜNSAN ENERJİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Yozgat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Genel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Genel Başvuru-Mağaza

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru-Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Muhasebe Uzmanı

Kapia için İzmir bölgesinde Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Genel Muhasebe Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Setre Bayan Giyim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Başvuru

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VISIOTT TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

7. Genel Başvuru

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız POMEGA ENERJİ DEPOLAMA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

8. Genel Başvuru

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Le Méridien Bodrum Beach Resort için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Başvuru

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATG Hotels için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Başvuru

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız iLab Holding için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Muhasebe Elemanı

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ömer Aybak Meşhur Adıyaman ÇiğKöftecisi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Başvuru

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Başvuru

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Başvuru - Engelli Personel

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Onko İlaç Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Cerrahi Kat Hekimi

Koç Üniversite Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Cerrahi Kat Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

16. Maliyet Muhasebesi Uzmanı -Aker Genel Müdürlük

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKER MAĞAZACILIK TEKSTİL TİC.VE SAN. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Muhasebesi Uzmanı -Aker Genel Müdürlük arayışımız bulunmaktadır.

17. Hotel Genel Müdürü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nebi Endican Giyim San ve Ltd Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hotel Genel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Başvuru

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Başvuru

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız FERHAT DEĞER OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +25 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Başvuru (Engelli)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kadınlarımızdan Güç Alıyoruz-Genel Başvuru

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknorot Otomotiv Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kadınlarımızdan Güç Alıyoruz-Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Başvuru

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Başvuru

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anatolia için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Başvuru (Engelli)

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMAŞ LİMAN İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.