1. Kurumsal Satış Sorumlusu/Edem Ofis

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bürotime Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Sorumlusu/Edem Ofis arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Ofis Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Yapı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

4. Ofis Görevlisi (Mutfak ve Resepsiyon)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Görevlisi (Mutfak ve Resepsiyon) arayışımız bulunmaktadır.

5. İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK İş Ortağı Asistanı (Merkez Ofis & Yurt Dışı) arayışımız bulunmaktadır.

6. Ofis Görevlisi

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SYNERGY MARİNE TURKEY GEMİ İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Ofis Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elmest Elektromekanik Sistem Teknolojileri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Ofis Asistanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMRE SANCAKTAR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız İKY YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Ofis Boy Ve Şoför

Pastel Film ve Reklam için İstanbul Avrupa bölgesinde Ofis Boy Ve Şoför arayışımız bulunmaktadır.

11. Irak-Erbil Dizayn Ofis Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kürk İnşaat Turizm San. Ve Tic.Ltd.Şti. için Irak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Irak-Erbil Dizayn Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

12. Dizayn Ofis Mimarı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONOĞLU İNŞ.SAN.VE SPOR TESİS.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

13. Ofis Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Neta Elektronik Cihazlar San ve Tic A.Ş için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Ofis Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Ofis Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kızılırmak İnşaat Tic. Ve San A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MR GRUP İNŞAAT TAAHHÜT PROJE MÜHENDİSLİK YEMEK GIDA TEMİZLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Ofis Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VFC GIDA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Ofis Elemanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TD OTO EĞİTİM DANIŞMANLIK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makam Şoförü

Ofis / Büro Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DERYA OFİS ÜR. SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Pazarlama Temsilcisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız eksen mobilya için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.

23. Dokuz Eylül Üni / Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dokuz Eylül Üni / Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

24. Mekanik Teknisyeni

Ofis Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolektif House Gayrimenkul İşletmeciliği ve Hiz. Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Akaryakıt Pompacısı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Petrol Ofisi A.Ş. -Bayii için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt Pompacısı arayışımız bulunmaktadır.