1. Kamyon ve Oto Lastik Montaj Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdem Oto Ve Lastik Paz. Tic. Ltd. Şti için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon ve Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Kamyon Şoförü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAYILIR AV SPOR MALZ. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Kamyon Şoförü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NERSOY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Otokoç İnönü Kamyon Ford - Sales Leader

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç İnönü Kamyon Ford - Sales Leader arayışımız bulunmaktadır.

5. Otokoç İnönü Kamyon - Servis Teknisyeni - Mekanik

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Eskişehir +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç İnönü Kamyon - Servis Teknisyeni - Mekanik arayışımız …

6. Otobüs-Kamyon Mekaniker

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otobüs-Kamyon Mekaniker arayışımız bulunmaktadır.

7. Kamyon Şoförü

Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇEVDOSAN ATIK YÖNETİMİ SAN VE TİC.AŞ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Kamyon Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Kamyon Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Standart Civata için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. İzmir Depo Kamyon Şoförü

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiğılı Giyim Tic.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Depo Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

11. Kamyon Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Standart Civata için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Kamyon Üretim Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Kamyon-Kamyonet Şoförü

ceka lojistik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon-Kamyonet Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Kamyon Şoförü

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İM İNCİ MİMARLIK VE MODULER UYGULAMALAR SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

15. Damperli Kamyon Şoförü

Beton sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERİŞSAN BETON VE KUM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Damperli Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Kamyon Şoförü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netaway Global Lojistik Taşımacılık ve Depolama Hizmetleri Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Tır ve Kamyon Oto Elektrik Ustası Veya Kalfası

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAYMAN OTOMOTİV ENERJİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır ve Kamyon Oto Elektrik Ustası Veya Kalfası arayışımız …

18. Kamyon Satış Danışmanı - İstanbul (Avrupa)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Satış Danışmanı - İstanbul (Avrupa) arayışımız bulunmaktadır.

19. Kamyon Filo Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Filo Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kamyon Şoförü

Gaz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇİNAR SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Kamyon Şoförü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞÜKRÜ ANAR NARLOG LOJİSTİK DEPOLAMA NAKLİYAT İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Kamyon Şoförü

ÖZGÜN GRUP ZİRAAT HAYVANCILIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Kamyon Şoförü

Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kim Market için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kamyon Şoförü

One Uluslararası Taşımacılık ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

25. Montaj Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECO FRIGO KAMYON KASASI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.