1. Kamyon Şoförü / Hadımköy

Kim Grup için İstanbul Avrupa bölgesinde Kamyon Şoförü / Hadımköy arayışımız bulunmaktadır.

2. Kamyon Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASKAR GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Kamyon Şoförü

Beton sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYYILDIZ HAZIR BETON VE TURİZM TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Kamyon Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekolojik Taşıma A.Ş. için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Kamyon Bölge Satış Yöneticisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOKAR Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Damperli Kamyon Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız APEC Smart Steel Structures için Kocaeli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Damperli Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Kamyon Şoförü

Nakliye sektöründe faaliyet gösteren firmamız UĞURTAN LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Yurt Dışı Kamyon Satış Yöneticisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOKAR Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Kamyon Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Kamyon Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kupa Endüstriyel Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Kamyon Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUYRUK EMLAK KUYUMCULUK OTOMOTİV PETROL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Damperli Kamyon Şoförü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BULUT İNŞAAT için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Damperli Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Kamyon Şoförü Güneşli İkitelli Yenibosna

Basın ve Haber Ajansları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRUST AJANS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü Güneşli İkitelli Yenibosna arayışımız bulunmaktadır.

13. Kamyon Şoförü

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız alucorex alüminyum için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Otokoç Antalya Kamyon-Servis Teknisyeni-Elektrik

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Antalya Kamyon-Servis Teknisyeni-Elektrik arayışımız bulunmaktadır.

15. Otokoç Antalya Kamyon-Servis Teknisyeni-Mekanik

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Antalya Kamyon-Servis Teknisyeni-Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

16. Kamyon Şoförü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKURSOY DEMİR SANAYİ A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. İzmir Depo Kamyon Şoförü

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiğılı Giyim Tic.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Depo Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kamyon Şoförü

Mineraller sektöründe faaliyet gösteren firmamız zafer aş için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Kamyon Şoförü

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız WARMHAUS ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANATİ TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

20. Kamyon Şoförü

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DNS PLASTİK İNŞAAT NAKLİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Servis Müşteri Danışmanı ( Kamyon)

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müşteri Danışmanı ( Kamyon) arayışımız bulunmaktadır.

22. Kamyon Şöförü

Muharrem Pehlivanoğlu A.Ş. için İzmir bölgesinde Kamyon Şöförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Kamyon Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekip Yapı Malzemeleri için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kamyon Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİVİN İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

25. Kamyon Şoförü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEŞ TEL ÇEKME SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon Şoförü arayışımız bulunmaktadır.