1. Kalite Kontrol Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Son Kontrol Teknisyeni-İzmir

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Son Kontrol Teknisyeni-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

3. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hibsan Havalandırma San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Şefi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEM Solar için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız URSA TERSANESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Kontrol Müdürü

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barkon Gemi Acentalığı ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Teknisyeni

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reçber Kablo için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Güvence Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDT ETİKET MATBAACILIK TEKSTİL VE DERİ SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Bakım Onarım Teknisyeni Bayrampaşa

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

15. Yardımcı İşletmeler Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı İşletmeler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Pano Montaj Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMBO QSR TURKEY GIDA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Güvence Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Uyum ve Kalite Müdürü

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü), Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum ve Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Otomasyon Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mekatrotek Otomasyon ve Makine San. ve Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Saha Teknisyeni/ Kocaeli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni/ Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Sistem Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Innosys Ar-Ge Müh. San. Tic. Ltd. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.