1. Kalite ve İş Güvenliği Şefi

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARAELMAS İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜV.MERK.İNŞ.ÖZEL SAĞ.EĞT.HİZ.SAN için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve İş Güvenliği Şefi arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Kontrol Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortak Akıl Eğitim& Yönetim Danışmanlık Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Kalite Kontrol Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kechy Gıda A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Kontrol Elemanı

Marmara Isıl İşlem San Ve Tic Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGACY PİLATES EKİPMANLARI TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Müdürü

Elektrik Üretim ve Perakende Satış sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAĞLAYANLAR UN SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kırşehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ünal Kablo San.Tic.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Kontrol Mühendisi

Alacalı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Kontrol Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mutlu Makarnacılık San. Ve Tic A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Enspektörü

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kormas Elektrikli Motor Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Enspektörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol ve Güvence Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları Gıda San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol ve Güvence Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Güvence Dokümantasyon Uzman Yardımcısı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız FARMA-TEK İLAÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Dokümantasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Güvence Mühendisi

Sml Etiket ve Aksesuar San.Tic.Ltd.Şti.- Sml Grou için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Yönetim Yetkilisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Hat Kontrol İşçisi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Kağıt ve Hijyenik Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Hat Kontrol İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Güvence Uzmanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret A. Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Sistem Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Repkon Makina Ve Kalıp San. Ve Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Uzmanı

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYOKİ YALITIM BOYA KORUMA KİMYA DANIŞMANLIK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Müdürü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Güvence Sorumlusu

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAFİ POLYESTER KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Yöneticisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜV SÜD Teknik Güvenlik ve Kalite Denetim Tic. Ltd için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.