1. İç Denetim Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Tasarım Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMBO QSR TURKEY GIDA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. ERP Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA İŞ MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ERP Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMSAY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Mekanik Tasarım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EXON YAZILIM ROBOTİK OTOMASYON VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Etkinlik Kıdemli Uzmanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Okan Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Etkinlik Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Kablotek Kablo San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İngilizce İçerik Değerlendirme Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız K12 Bilişim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce İçerik Değerlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Tele-Satış Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız K12 Bilişim Hizmetleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tele-Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Dönemsel - Vergi Uzman Yardımcısı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dönemsel - Vergi Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. İnsan Kaynakları Uzmanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAĞMUR HUKUK & DANIŞMANLIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Uzmanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şehir Işıkları Açıkhava Reklam için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTC LİGHT TRADE CENTRE AYDINLATMA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Yatırımcı İlişkileri Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımcı İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGİN GRUP PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makine Satış Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVGER A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Tedarikçi Yönetim Uzmanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARJON YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ELEKT. ARAÇ SARJ SİSTEMLERİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarikçi Yönetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Proje Satış Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA TANITIM FUARCILIK ORG.REKLAM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - Güngören

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Sigorta Satış Uzmanı - …

21. Lojistik Uzman Yardımcısı

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi için İstanbul Avrupa bölgesinde Lojistik Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Şehir Bölge Planlama Uzmanı

Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şehir Bölge Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seyidoğlu Gıda San Ve Tic AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Lojistik Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terminal Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.