1. Personel Servis Şoförü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Uzman Yardımcısı (Ankara)

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEKATRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı Ankara Cepa AVM

Watsons için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Cepa AVM arayışımız bulunmaktadır.

4. Bayraklı Elektronik Satış Personeli

Sarıçelik Kardeşler için İzmir bölgesinde Bayraklı Elektronik Satış Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektronik Satış Personeli

Sarıçelik Kardeşler için İzmir bölgesinde Elektronik Satış Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Aydın Mağaza Ön Muhasebe Personeli

Sarıçelik Kardeşler için Aydın bölgesinde Aydın Mağaza Ön Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Personeli - İstanbul Atlaspark Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli - İstanbul Atlaspark Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Ofisi İçin Personel İlanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smmm Murat TOSUN için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Ofisi İçin Personel İlanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Tuzla Bölge Migros Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tuzla Bölge Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Ataşehir Bölge Migros Manav Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ataşehir Bölge Migros Manav Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Ataşehir Migros Mağazaları Şarküteri Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ataşehir Migros Mağazaları Şarküteri Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Darıca Bölge Migros Mağazaları Mağaza Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Darıca Bölge Migros Mağazaları Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İnşaat Teknik Ressamı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEHA TECH MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Personeli

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMMM ADNAN ÇINAR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Destek Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sukar Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama San için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ofis Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız OMC YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA MOTORS GAYRİMENKUL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Beyaz Eşya Mağaza Müdürü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aksümer Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Nakliyat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beyaz Eşya Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAF SAVUNMA MAKİNA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. İç Satış Uzmanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız SDS SATIŞ DESTEK SİSTEMLERİ PAZ.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Sac Metal Üretim Mühendisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Okuman Medikal Sistemler A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sac Metal Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız hhygroup için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.