1. Housekeeping Office Coordinator

Rixos Tersane İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Housekeeping Office Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

2. Bilgi Teknolojileri / IT Operasyon Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Social Media Coordinator

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENTAL CENTRE TURKEY SAĞLIK DANIŞMANLIĞI ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Social Media Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

4. E-Ticaret / IT Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAYA FAMİLY PET ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Arsa Geliştirme İnşaat ve Sanayi Ticaret A.ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Network, Firewall, IT ve Cctv Sistemleri Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMRAN PLUS OTOMOTİV SAN VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network, Firewall, IT ve Cctv Sistemleri Personeli arayışımız bulunmaktadır.

7. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektörün Öncü Kuruluşu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Internal Audit Specialist (It)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürok için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Audit Specialist (It) arayışımız bulunmaktadır.

9. Human Resources Coordinator

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ocean Network Expres Turkey Denizcilik AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Human Resources Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

10. Bilgi Teknolojileri / IT Destek Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konyalı Saat için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Customer Service Coordinator

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ocean Network Expres Turkey Denizcilik AŞ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi Teknolojileri / IT Uzman Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PİN GLOBAL GIDA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. IT Support Specialist (Global)

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORS Consulting için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Support Specialist (Global) arayışımız bulunmaktadır.

14. IT Uzman Yardımcısı

Pin Global Gıda San.ve Tic. AŞ. için İstanbul Anadolu bölgesinde IT Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. IT Raporlama Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOBİLTEL İLETİŞİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak IT Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. IT Stajyeri

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BNP PARIBAS CARDIF için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak IT Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tav Özel Güvenlik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. IT Risk and Compliance Assistant Specialist

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Risk and Compliance Assistant Specialist arayışımız bulunmaktadır.

19. Group Manager (Finance, Accounting, Hr, It)

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Group Manager (Finance, Accounting, Hr, It) arayışımız bulunmaktadır.

20. IT Business Development Executive

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız B2BStore için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Business Development Executive arayışımız bulunmaktadır.

21. Patient Coordinator

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dct Fethiye Özel Sağlık Hizmetleri Turizm Tic.Ltd.Şti. için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Patient Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

22. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. IT Saha Destek Uzmanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alışan Şirketler Grubu için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak IT Saha Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız HANSGROHE ARMATÜR SAN. VE TİCARET LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız PHI METAL OTO. SAN VE TİC A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.