1. İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. İşe Alım Sorumlusu

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL DERS ALANI YAZILIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. İşe Alım Uzmanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız TIFFANY TOMATO MAĞAZACILIK TEKSTİL TİCARET ANONİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İşe Alım Sorumlusu

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL DERS ALANI YAZILIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. İşe Alım Danışmanı/ Kıdemli Danışmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RECURİVASHR DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Danışmanı/ Kıdemli Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İşe Alım Uzman Yardımcısı / İstanbul Avrupa Yk

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzman Yardımcısı / İstanbul Avrupa Yk arayışımız bulunmaktadır.

7. İşe Alım Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. İşe Alım Uzmanı

The Marmara Hotels için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İşe Alım Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız M.N.B.OTO KİRALAMA VE NAKLİYAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mavi Yaka İşe Alım Uzman Yardımcısı/Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNMAŞ UNLU MAMÜLLER SAN. ve PERAKENDE HİZ. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mavi Yaka İşe Alım Uzman Yardımcısı/Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ankara Duka Altın- Satış Temsilcisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIŞIM GRUP için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Duka Altın- Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İşe Alım Uzmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROLAB AYAKKABI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İşe Alım ve Eğitim Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HOMM BİTKİSEL ÜRÜNLER PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Vale

Gül-Al Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vale arayışımız bulunmaktadır.

15. Aktif Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Gül-Al Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Kurumsal Satış Sorumlusu

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altan Hidrolik Müh. San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Oto Mekanik Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Finans Uzman Yardımcısı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

20. Laboratuvar Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altan Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Arıza Teşhis Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gül-Al Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arıza Teşhis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Sigorta Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜVEN ALTAN MOTORLU ARAÇLAR TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Oto Elektrik Ustası

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Elektrik Ustası arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Planlama Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.