1. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uras Kimya San ve Tic. A. Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZAK GLOBAL HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İşe Alım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

3. İşe Alım Uzmanı

Yatırım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Titan2 İc İçtaş İnşaat A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İşe Alım Uzmanı (Yalova)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı (Yalova) arayışımız bulunmaktadır.

5. İşe Alım Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Holding A.Ş. için İstanbul(Asya), Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. İşe Alım Uzman Yardımcısı - Asya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİZYON PERSONEL DANIŞMANLIK YÖNETİM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzman Yardımcısı - Asya arayışımız bulunmaktadır.

7. İşe Alım Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Destek Bilgisayar ve İletişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. İşe Alım Asistanı (İstanbul Avrupa Bölge)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız File için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Asistanı (İstanbul Avrupa Bölge) arayışımız bulunmaktadır.

9. Süt Alım Uzmanı (Sakarya)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süt Alım Uzmanı (Sakarya) arayışımız bulunmaktadır.

10. İşe Alım Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Performans ve Organizasyonel Gelişim Sorumlusu

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDÜLKADİR KARAVİL GRUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Organizasyonel Gelişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. VakıfBank İşe Alım Sınavı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak VakıfBank İşe Alım Sınavı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kıdemli İşe Alım Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cornerstone International Group için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İşe Alım ve Kaynak Planlama Uzman/Uzman Yrd.

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Kaynak Planlama Uzman/Uzman Yrd. arayışımız bulunmaktadır.

15. Demi Chef De Partie - Ala Carte

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Chef De Partie - Ala Carte arayışımız bulunmaktadır.

16. Hatay/İskenderun İşe Alım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BCC İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hatay/İskenderun İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ofis Yemek-Temizlik Sorumlusu

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altın Yaşam Sigorta için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Yemek-Temizlik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Operasyon Destek Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Otomobil Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomobil Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Aline Tekstil için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Avukat

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMEK Hukuk Bürosu –Av. Altın MİMİR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avukat arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Personeli

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İsgold Altın Rafinerisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Satın Alma Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Operatörü(İstanbul)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü(İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.