1. İşe Alım Uzmanı

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özgen Gemi Tedarik Tic AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. İşe Alım Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. Hemşire Alımı Yapılacaktır.

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hemşire Alımı Yapılacaktır. arayışımız bulunmaktadır.

4. İşe Alım Uzmanı

MILLENNIUM INVESTMENT GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ürün Yönetimi Uzman Yardımcısı / Altın Markalar

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasay Kuyumculuk için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Yönetimi Uzman Yardımcısı / Altın Markalar arayışımız bulunmaktadır.

6. Ürün Yöneticisi / Yönetmeni (Altın Ürün Grubu)

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasay Kuyumculuk için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Yöneticisi / Yönetmeni (Altın Ürün Grubu) arayışımız bulunmaktadır.

7. İşe Alım Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektörün Öncü Kuruluşu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. İşe Alım Yöneticisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektörün Öncü Kuruluşu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. İşe Alım Uzmanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Recruiter / Almanca Bilen İşe Alım Uzmanı - Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Recruiter / Almanca Bilen İşe Alım Uzmanı - Izmir arayışımız bulunmaktadır.

11. Ay Marka Mağaza İşe Alım Uzmanı (Dönemsel)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beymen Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ay Marka Mağaza İşe Alım Uzmanı (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

12. Engelli Personel Alımı (Adana Yenikoza Mağazası)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ KOZA TEKSTİL A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel Alımı (Adana Yenikoza Mağazası) arayışımız bulunmaktadır.

13. IT İşe Alım Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CRONOM BİLİŞİM VE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak IT İşe Alım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İşe Alım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Başvuru Engelli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Engelli arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Başvuru (Engelli Kadro)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadro) arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İsgold Altın Rafinerisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Tütün Eksperi

Tütün Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTA GLOBAL DANIŞMANLIK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Tütün Eksperi arayışımız bulunmaktadır.

20. Şarküteri Görevlisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAŞAR ALSAN için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şarküteri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Kurumsal İletişim Müdürü

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Bakım Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altan Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. CMM – Boyutsal Ölçüm Operatörü

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altan Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CMM – Boyutsal Ölçüm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Müdür

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Destek ve Lojistik Sorumlusu

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.