1. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

2. Dijital Müşteri Edinim Yet. (İşaret Dili Bilen)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Müşteri Edinim Yet. (İşaret Dili Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

3. Dil Bilen Satış Uzmanı- İstiklal Demirören Avm

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Dil Bilen Satış Uzmanı- İstiklal Demirören Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Ana Dili Almanca Olan Satış Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Bursa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ana Dili Almanca Olan Satış Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Beden Eğitimi Öğretmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKD KIDS KONYA için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beden Eğitimi Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Zorlu Beymen-Dil Bilen Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beymen Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zorlu Beymen-Dil Bilen Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YANKI HAYAT EĞİTİM KURUMLARI LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Beden İşçisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız NATURE ENERJİ ÖLÇÜM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beden İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Yabancı Dil Bilen Hasta Koordinatörü

Asmed Özel Saç Ekim Sağlık Hizmetleri Tic Ltd Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yabancı Dil Bilen Hasta Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. İhracat Pazarlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Mühendis

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Yetkilisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Ofis Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMSER ÇELİK İML. ISI MAK. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMSER ÇELİK İML. ISI MAK. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Native English Teacher (Bakırköy)

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Freelance olarak çalışacak Native English Teacher (Bakırköy) arayışımız bulunmaktadır.

17. Müdür Yardımcısı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Patika Dil Okulları Limited Şirketi için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özel Patika Dil Okulları Limited Şirketi için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Dış Ticaret ve Satın Alma Uzmanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret ve Satın Alma Uzmanı …

20. Sıhhi Tesisat Ustası

Mekanik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTINDAĞ ISI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sıhhi Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

21. Eğitim Koordinatörü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avcılar Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Eğitim Satış Danışmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avcılar Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Elektrik/Otomasyon Projelendirme Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik/Otomasyon Projelendirme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Eğitim Danışmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankara Dil Akademisi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Makine, İnşaat,Elektrik Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine, İnşaat,Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.