1. Mağaza Müdürü - In Street Gaziantep

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - In Street Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

2. Salescoach Für Vodafone in Antalya Oder Remote

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conduent Turkey Müşteri Hizmetleri Ltd.Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Salescoach Für Vodafone in Antalya Oder Remote arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Kütahya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Kütahya arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Konya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Konya arayışımız bulunmaktadır.

5. In Street Gaziantep Forum AVM - Görsel Düzenleme Personeli

FLO Mağazacılık için Gaziantep bölgesinde In Street Gaziantep Forum AVM - Görsel Düzenleme Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Neomarin Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Neomarin Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Kundenberater in Alanya Gesucht !

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Kundenberater in Alanya Gesucht ! arayışımız bulunmaktadır.

8. In Street Konya Kent Plaza - Kasa Personeli

FLO Mağazacılık için Konya bölgesinde In Street Konya Kent Plaza - Kasa Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. In Street Konya Kent Plaza - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için Konya bölgesinde In Street Konya Kent Plaza - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Kontrol Şefi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADEN İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Operatörleri

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALP İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK KOÇLUK ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörleri arayışımız bulunmaktadır.

12. Resepsiyonist/Asistan

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız EUHR İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist/Asistan arayışımız bulunmaktadır.

13. Almanca Bilen Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız LOTUSHR İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK EĞİTİM BİLİŞİM YÖNETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +78 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

14. Part - Time Etkinlik Sorumlusu

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUTİK İNSAN KAYNAKLARI VE ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part - Time Etkinlik Sorumlusu …

15. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız SG İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Group Manager (Finance, Accounting, Hr, It)

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Group Manager (Finance, Accounting, Hr, It) arayışımız bulunmaktadır.

17. Garson

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1999 Ataşehir Esin'in Mutfağı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdürü

Bahçe Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMPATİK İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Sistem Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FUTURE PARTNERS İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sistem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Part-Time İngilizce Bilen Host/hostes

ANT İNSAN KAYNAKLARI için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Part-Time İngilizce Bilen Host/hostes arayışımız bulunmaktadır.

21. Kongre Görevlisi İngilizce Bilen

ANT İNSAN KAYNAKLARI için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Kongre Görevlisi İngilizce Bilen arayışımız bulunmaktadır.

22. Yemekhane Elemanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KELEŞOĞLU GRUP İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yemekhane Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Aktif Pazarlama Yöneticisi / Yönetmeni

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rain insan kaynakları danışmanlık hizmeti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATİK İNSAN KAYNAKLARI & İŞE ALIM için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Invest In Emlak Danışmanlığı A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.