1. Elektrik Muhendisi / A-B İş Güvenliği Uzmanı

İş Güvenliği ve Sağlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahra Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Muhendisi / A-B İş Güvenliği Uzmanı arayışımız …

2. Elektirik Muhendisi / A-B İş Güvenliği Uzmanı

İş Güvenliği ve Sağlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahra Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektirik Muhendisi / A-B İş Güvenliği Uzmanı arayışımız …

3. Satış Danışmanı (Ankamall)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Ankamall) arayışımız bulunmaktadır.

4. Fotoğrafçı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fotoğrafçı arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Müdürü

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Sorumlusu

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Genel Muhasebe Elemanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZGULINAN INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Müzik Öğretmeni

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZGULINAN INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müzik Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı (İstanbul-Pendik)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (İstanbul-Pendik) arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı (Konya-Meram)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Konya-Meram) arayışımız bulunmaktadır.

11. Aşçı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZGULINAN INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

12. Harita Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABU YAPI TAAHHÜT INSAAT ANONIM SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü (Pendik)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Pendik) arayışımız bulunmaktadır.

14. Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız DESMAN INSAAT MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. STI. için Ankara +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Harita Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABU YAPI TAAHHÜT INSAAT ANONIM SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Ekskavatör Operatörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABU YAPI TAAHHÜT INSAAT ANONIM SIRKETI için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekskavatör Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Usta Yardımcısı (İmalat/Montaj/Kaynak)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pİ MAKINA OTOMOTIV INSAAT MAKINA PAZARLAMA IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Usta Yardımcısı (İmalat/Montaj/Kaynak) arayışımız …

18. Kaynak Ustası

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pİ MAKINA OTOMOTIV INSAAT MAKINA PAZARLAMA IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Müdürü (Bursa)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

21. Genel Başvuru

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

22. Mekanik Bakım Ustası

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pİ MAKINA OTOMOTIV INSAAT MAKINA PAZARLAMA IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız …

23. Şantiye Şefi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKMOND TICARET GELISTIRME INSAAT LIMITED SIRKETI için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. İnşaat Teknikeri - İnce İşler Sorumlusu

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız INERTIA INSAAT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri - İnce İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Laboratuvar Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.