1. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi- Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

4. İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Satış Temsilcisi

Chima Tekstil (Sin Tekstil) için Ankara +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Başvuru-Engell

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFES VARLIK YÖNETİM A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru-Engell arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurumsal Satış Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polar Araştırma Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DELTA OTO AKSAMI SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Başvuru (Engelli Kadrosu)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emirgan Sütiş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Başvuru - Engelli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız eFinans için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

12. Sigorta Müşteri Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız E PLAS SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe) arayışımız bulunmaktadır.

14. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Türkiye Geneli Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Başvuru

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sun Şirketler Grubu için İstanbul (Tümü) +28 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

19. Yurt Dışı Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce arayışımız bulunmaktadır.

21. İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca arayışımız bulunmaktadır.

22. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Başvuru

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Babrak Yazılım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Pazarlama Temsilcisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız eksen mobilya için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.