1. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Selway Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

5. Full Time Satış Danışmanı- Bodrum Midtown

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pandora Jewelry Mücevherat A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Full Time Satış Danışmanı- Bodrum Midtown arayışımız bulunmaktadır.

6. Kıdemli Dijital Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPN CLİNİC için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Analitik ve Kampanya Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzman

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPN CLİNİC için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Analitik ve Kampanya Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzman arayışımız bulunmaktadır.

8. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİSAN A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite ve İş Güvenliği Şefi

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARAELMAS İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜV.MERK.İNŞ.ÖZEL SAĞ.EĞT.HİZ.SAN için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve İş Güvenliği Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı

Optik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akasya Optik için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü - İstanbul

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

12. Deputy General Manager

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Deputy General Manager arayışımız bulunmaktadır.

13. Aile Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Tur. İnş. San. Tic A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Vasıfsız Eleman

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASFA TEKNOLOJI ÜRETIM SAN.VE TIC.LTD.STI. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman arayışımız bulunmaktadır.

15. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGLISH TIME EĞİTİM KURUMLARI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Patient Coordinator (French)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SURGICRAFTERS SAĞLIK TURİZMİ VE EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Patient Coordinator (French) arayışımız bulunmaktadır.

17. Saha Satış Temsilcisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞKAR TEKNOLOJİ MEDİKAL KOZMETİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Kiralama Şefi

STATUTE OTOMOTİV PROJE İNŞAAT TAAHHÜT VE SANAYİ T için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kiralama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Şantiye Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANS-OF ULUSAL NAKLİYAT İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

20. İngilizce Tercüman

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hande Ulusal için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Tercüman arayışımız bulunmaktadır.

21. Saha Satış Temsilcisi

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOM Digital Teknoloji ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +50 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAOS İSTANBUL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Şantiye Şefi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız OSAL YAPI İNŞAAT MÜHENDİSLİK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. İkram Görevlisi

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROYALEST GROUP FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram Görevlisi arayışımız …

25. İnşaat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız REVAN İNŞAAT MAD.MOT.ARAÇ.KİRALAMA PET.TUR.SAN.T için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.