1. Purchasing Executive

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Purchasing Executive arayışımız bulunmaktadır.

2. Process Safety Expert

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Safety Expert arayışımız bulunmaktadır.

3. Housekeeping Office Coordinator

Rixos Tersane İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Housekeeping Office Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

4. Finance Specialist

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HORİZON CONSTRUCTION DEVELOPMENT TURKEY İNŞAAT GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. Part Time Barista (İstinye Park)

Starbucks için Bilecik bölgesinde Part Time Barista (İstinye Park) arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM)

Panço için Bursa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM) arayışımız bulunmaktadır.

7. Şanlıurfa Piazza Avm Mağaza Satış Danışmanı

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız FAST SPOR MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şanlıurfa Piazza Avm Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı - Emaar Square AVM

Avva Mağazacılık için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı - Emaar Square AVM arayışımız bulunmaktadır.

10. Kasa Personeli - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Kasa Personeli - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasap

Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kim Market için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

12. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Lojistik Yöneticisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxwill International için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Yatırımcı İlişkileri Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımcı İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Uyum ve Kalite Müdürü

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü), Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum ve Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Perakende Satış Sorumlusu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup İstanbul için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Perakende Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arma Mağazacılık Ticaret ve Sanayi Ltd Şti için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı

Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Sistem Destek Teknisyeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sistem Destek Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

21. Elektrik Proje Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elmest Elektromekanik Sistem Teknolojileri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNİVERSAL KAZAN LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. İhracat Satış Uzmanı

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİLVER PHARMA ECZA DEPOSU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı …

24. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Otomasyon Bilişim Mak. Müh. İml. ve San.Ve T için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kurumsal Satış Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENSMART BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.