1. İhracat Operasyon Uzmanı

Norden Ev Aletleri Ithalat ve Ihracat Ltd. Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. İnsaat Firmamiza Elektrik Ustalari Araniyor

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meba ihracat ve Mağ. Ltd.Şti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsaat Firmamiza Elektrik Ustalari Araniyor arayışımız bulunmaktadır.

3. Usta Yardımcısı (İmalat/Montaj/Kaynak)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pİ MAKINA OTOMOTIV INSAAT MAKINA PAZARLAMA IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Usta Yardımcısı (İmalat/Montaj/Kaynak) arayışımız …

4. Kaynak Ustası

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pİ MAKINA OTOMOTIV INSAAT MAKINA PAZARLAMA IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Servis Elemanı

Hydrotur Ithalat Ihracat Sanayi ve Ticaret Ltd için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İthalat İhracat Sorumlusu

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KGT GROUP PAZARLAMA ITHALAT VE IHRACAT TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Ön Muhasebe Elemanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KGT GROUP PAZARLAMA ITHALAT VE IHRACAT TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Pano Montaj Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUTEK OTOMASYON MAKINA ELEKTRIK ELEKTRONIK SAVUNMA SANAYI ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Pano …

9. Jeneratör Bakım Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUTEK OTOMASYON MAKINA ELEKTRIK ELEKTRONIK SAVUNMA SANAYI ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jeneratör Bakım …

10. Mekanik Bakım Ustası

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pİ MAKINA OTOMOTIV INSAAT MAKINA PAZARLAMA IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız …

11. İnşaat Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ninaş inşaat ithalat ihracat sanayi ve ticaret limited şirketi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUTEK OTOMASYON MAKINA ELEKTRIK ELEKTRONIK SAVUNMA SANAYI ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi …

13. Yönetici Asistanı

aha ithalat ihracat oto san ltd şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Sevkiyat Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız CIHANGIR IHRACAT ITHALAT PAZARLAMA ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Dağıtım Şoförü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL JAZIRA KIMYA INSAAT IHRACAT ITHALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dağıtım Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Muhasebe Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız oms medya ithalat ve ihracat limited şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Mimar

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meba ihracat ve Mağ. Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

18. Su Arıtma Sistemleri Satış Mühendisi

Hydrotur Ithalat Ihracat Sanayi ve Ticaret Ltd için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Su Arıtma Sistemleri Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.