1. Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GROLMAN KİMYA TİCARET LTD ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Mühendis

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Yetkilisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Ofis Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMSER ÇELİK İML. ISI MAK. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMSER ÇELİK İML. ISI MAK. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Dış Ticaret ve Satın Alma Uzmanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret ve Satın Alma Uzmanı …

8. Sıhhi Tesisat Ustası

Mekanik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTINDAĞ ISI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sıhhi Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik/Otomasyon Projelendirme Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik/Otomasyon Projelendirme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Makine, İnşaat,Elektrik Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine, İnşaat,Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Ressam

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

12. Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Endüstriyel Otomasyon ve Kontrol Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Otomasyon ve Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Ressam

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

16. Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Müdür Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Human Resources Manager

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firm Information is Hidden için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Human Resources Manager arayışımız bulunmaktadır.

19. Satınalma Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız COPA ISI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Planlama Mühendisi

Gaz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GASSERO ISI TEKNOLOJILERI SANAYI LTD STI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Adıyaman Mekanik Şantiye Şefi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Adıyaman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adıyaman Mekanik Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Şantiye Şefi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİTERM ISI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Şefi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Pazarlama Elemanı

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADATEK ISI DOĞALGAZ MÜH. MAK. İNŞ. SAN. TİC.LTD.Ş için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Elemanı arayışımız …

24. Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı

Mekanik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTINDAĞ ISI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe ve İdari İşler Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. E-Ticaret Uzmanı

KATRE ISI SANAYİ TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.