1. Elektrik ve Otomasyon Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik ve Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Soğutma Montaj ve Bakım Teknisyeni

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız DORUK SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Montaj ve Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. İnşaat Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Paketleme Makinesi Bakım Ustası

Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makinesi Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı

ANTHEMİS DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Soğutma Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAOS İSTANBUL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Bakım Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TME MEKANİK İNŞ SAN VE TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota İstif Makineleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Endüstriyel Servisler Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Servisler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Kaporta Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Otomasyon Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMEC MAKİNA TASARIMVE MÜHENDİSLİK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİSEM için Adana bölgesinde Serbest olarak çalışacak Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Boya Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Bakım Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZF Sachs Süspansiyon Sistemleri San. ve Tic. A.S. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC ENTERRA YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Saha Satış Temsilcisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELFATEK ELEKTRONİK MAKİNA VE OTOMASYONU SAN. TİC. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Aktif Satış Elemanı

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIS HAIR GÜZELLİK SALONLARI VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Sağlık Personeli

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIS HAIR GÜZELLİK SALONLARI VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık …

22. Smart Start Sales (Slı)-Gebze

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Rexroth Otomasyon San.ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Smart Start Sales (Slı)-Gebze arayışımız bulunmaktadır.

23. Mobil Vinç Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hersek Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Tic A.Ş. için Yalova +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil …

24. Endüstriyel Tasarımcı

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELFATEK ELEKTRONİK MAKİNA VE OTOMASYONU SAN. TİC. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektronik AR-GE Teknikeri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASİS OTOMASYON VE AKARYAKIT SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik AR-GE Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.