1. Vergi Denetim Uzmanı -İstanbul

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Denetim Uzmanı -İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

2. Vergi Denetim Uzman Yardımcısı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Denetim Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Denetim Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİLLO LOJİSTİK A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İç Denetim Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLD HARVEST KURUYEMİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İç Denetim Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İç Denetim Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASKO HOLDİNG için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Kıdemli Vergi Denetim Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Vergi Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Denetim Müdürü

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız RSM TURKEY YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. İç Denetim Yöneticisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üniteks için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. İç Denetim Direktörü

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEYZİYE MEKTEPLERİ VAKFI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

11. İç Denetim Sorumlusu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Test ve Tip Onay Mühendisi (Genel)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mobilite Sistem Yönetim ve Denetim Ticaret Limite için İstanbul(Asya) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Test ve Tip Onay Mühendisi (Genel) arayışımız bulunmaktadır.

13. Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC ENTERRA YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Yöneticisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜV SÜD Teknik Güvenlik ve Kalite Denetim Tic. Ltd için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Digital Marketing Specialist

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Digital Marketing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

16. Audit Assistant

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BDO Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Assistant arayışımız bulunmaktadır.

17. Accounting Outsourcing Kıdemli Asistan

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Accounting Outsourcing Kıdemli Asistan arayışımız bulunmaktadır.

18. Yatırım Teşvikleri Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırım Teşvikleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Audit Experienced Assistant

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Experienced Assistant arayışımız bulunmaktadır.

20. Audit Senior - İstanbul

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Senior - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

21. Vergi Kıdemli Asistan

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Kıdemli Asistan arayışımız bulunmaktadır.

22. Intern Audit Assistant

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAM Global | Ram Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Intern Audit Assistant arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Ofis Müdür Yardımcısı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Asansör Muayene Planlama Sorumlusu

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AND ULUSLARARASI DENETİM VE GÖZETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Muayene Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Vergi Denetçisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arda Bağımsız Denetim Dan. Ve Yeminli Mali Müş. Aş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Denetçisi arayışımız bulunmaktadır.