1. Kıdemli Hazine ve Finans Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TELATEKS TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş. - Metyx Composites için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Hazine ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Hazine Satış Müdür / Müdür Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK TİCARET BANKASI A.Ş. - TÜRKBANK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Satış Müdür / Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Kıdemli Finans ve Hazine Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞAN TREND OTOMOTİV TİCARET HİZMET VE TEKNOLOJİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Finans ve Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Hazine Asistanı (Engelli)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Asistanı (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

5. Kurumsal Finansman ve Hazine Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Finansman ve Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Hazine Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Efes için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Hazine Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Hazine ve Finansal Servisler Kıdemli Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine ve Finansal Servisler Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Finans (Hazine) ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans (Hazine) ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Kıdemli Hazine Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAĞLAMOĞLU ALTIN MÜCEVHERAT TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Hazine Dealer/Dealer Yardımcısı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GCM Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Dealer/Dealer Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Denizyatırım Hazine Uzmanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DenizBank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizyatırım Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Fx Hazine Uzman Yardımcısı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnfo Yatırım Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fx Hazine Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Hazine ve Sermaye Piyasası Operasyonları Stajyeri

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Hazine ve Sermaye Piyasası Operasyonları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Hazine ve Finans Yöneticisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Hazine ve Finans Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Hazine Yöneticisi / Yönetmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVRO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Hazine Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EASY İNTERNATİONAL TEKNOLOJİ YATIRIM ANONİM ŞİRKET için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Hazine ve Nakit Yönetimi Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine ve Nakit Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Hazine Uzmanı

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAYBULL ÖDEME HİZMETLERİ VE ELEKTRONİK PARA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Hazine ve Portföy Aracılığı Yönetmeni

Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine ve Portföy Aracılığı Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Açık Yatırım Hazine Pazarlama Direktörü

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURKISHBANK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Açık Yatırım Hazine Pazarlama Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Hazine ve Kurumsal Finansman Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine ve Kurumsal Finansman Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Aktif Pazarlama Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hazin Teks.San Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Yakın Koruma

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Haz A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yakın Koruma arayışımız bulunmaktadır.

25. Çevre Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Haz A.Ş. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çevre Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.