1. Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat) arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTORİA TARIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Yurtdışı Operasyon Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keşfet101 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Operasyon Elemanı

Gayrimenkul Değerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Operasyon Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEĞMEN KARDEŞLER GIDA ÜRETİM VE AMBALAJ SAN.A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Sürücü Kurye (Eskişehir)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürücü Kurye (Eskişehir) arayışımız bulunmaktadır.

7. İhracat Operasyon Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET MAK Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. İhracat Operasyon Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEGA DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Operasyon Kontrol Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Paterna Group için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. İhracat Operasyon Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA PLASTİK BRANDA SAN. VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. İthalat Operasyon Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİRYAKİ AGRO GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Ve Operasyon Sorumlusu

CVPLUS Search & Selection için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Ve Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Sinpaş Tasarruf Sandığı / Operasyon Uzmanı

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİNPAŞ TASARRUF FİNANSMAN A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sinpaş Tasarruf Sandığı / Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Operasyon Müdürü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AEROSOL VALF SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. 01 Burda Avm - Operasyon Şefi - Teknik

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esas Gayrimenkul için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 01 Burda Avm - Operasyon Şefi - Teknik arayışımız bulunmaktadır.

16. Oto Dışı Operasyon Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ray Sigorta A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Dışı Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Operasyon Görevlisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Holding – Supsan Otomotiv Parçaları için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Operasyon Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Kargo Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Operasyon Asistanı (Depo Görevlisi) Kanyon AVM

Gap için İstanbul Avrupa bölgesinde Operasyon Asistanı (Depo Görevlisi) Kanyon AVM arayışımız bulunmaktadır.

20. Gemi Acenteliği Operasyon Sorumlusu

Gemi Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Golda Marine için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Acenteliği Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVRO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Plastik Hammadde Satış Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Hammadde Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Şube Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asilkar Hızlı Kargo Taşımacılık Ticaret A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Satış Müdürü

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı (Akdeniz)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı (Akdeniz) arayışımız bulunmaktadır.