1. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARAKAYA HASAR ONARIM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı Dönemsel

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı Dönemsel arayışımız bulunmaktadır.

3. Otomotiv Hasar Danışmanı Sorumlusu ( Altunizade )

AKTİF ÇAMLICA OTOMOTİV TUR.İNŞ.TAAH.TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul Anadolu bölgesinde Otomotiv Hasar Danışmanı Sorumlusu ( Altunizade ) arayışımız bulunmaktadır.

4. Hasar Danışmanı (Konmar - Konya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı (Konmar - Konya) arayışımız bulunmaktadır.

5. Sigorta ve Hasar Uzmanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DSZ HUKUK BÜROSU için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta ve Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Hasar Dosya Yöneticisi - Genel Başvuru

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sompo Sigorta A.Ş. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Dosya Yöneticisi - Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Hasar Dosya Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cesar Group Bilgi Teknolojileri A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Dosya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Hasar Müşteri Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mengerler Ticaret Türk A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Hasar Kontrol Yöneticisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sompo Sigorta A.Ş. için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Kontrol Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDO OTOMOTİV için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elementer Sigorta ve Hasar Sorumlusu

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elementer Sigorta ve Hasar Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Hasar Uzmanı

Koç Sigorta için İstanbul Anadolu bölgesinde Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasar Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasar Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Derya Otomotiv Akaryakıt Taşımacılık San. Tic. A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Hasar Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKSPAR OTOMOTİV BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Hasar Servis Danışmanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oğuşlar Grup Oto San. ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANKARA OTOMOTİV SERVİS HİZMETLERİ İNŞ. SAN. VE TİC için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Sağlık Hasar Uzmanı/Uzman Yrd.

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Axa Sigorta A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Hasar Uzmanı/Uzman Yrd. arayışımız bulunmaktadır.

21. Oto Hasar Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZİRVEM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Hasar Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZİRVEM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Sigorta ve Hasar Uzmanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DSZ HUKUK BÜROSU için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta ve Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Hasar Değer Kaybı Saha Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENFESSA ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER OTOMOTİV TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü), Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Değer Kaybı Saha Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Hasar Değer Kaybı Saha Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENFESSA ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER OTOMOTİV TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü), Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Değer Kaybı Saha Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.