1. Revenue Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Revenue Manager arayışımız bulunmaktadır.

2. Sales and Marketing Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Holiday Inn Express Istanbul - Airport Arnavutkoy için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.

3. Hava İthalat Operasyon Uzmanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAN Logistics için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava İthalat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. IT Technician - Istanbul (Levent)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hemmersbach Turkey Bilgi Teknolojileri Ltd Sti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Technician - Istanbul (Levent) arayışımız bulunmaktadır.

5. Store Manager-Tommy Hilfiger Istanbul IstinyePark

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız PVHCorp için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Store Manager-Tommy Hilfiger Istanbul IstinyePark arayışımız bulunmaktadır.

6. İklimlendirme Soğutma Teknisyeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Marport Liman İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İklimlendirme Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Hava Kargo Operasyon Uzmanı

Narin Gümrük Müşavirliği Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava Kargo Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Liman Müdürü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Liman Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Sınıf Öğretmeni

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISTANBUL AMERICAN SCHOOLS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sınıf Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Sea Freight Operations Specialist

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Sea Freight Sales Representative

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FABİO HAVA SÜSPANSİYON SİSTEMLERİ VE YEDEK PARÇALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Dönemsel - Kurye - İstanbul Havaalanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Worldwide Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Dönemsel - Kurye - İstanbul Havaalanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Tır Şoförü

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mardaş Marmara Deniz İşletmeciliği A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Yetkilisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Müdür Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Demi Cdp

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soho House Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Cdp arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sınırlı Sorumlu Hava İş Konut Yapı Kooperatif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Gıda Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOPKAPI ARSAL SOĞUK HAVA DEPOCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Uzmanı

Açık Hava Reklamcılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Outdoor Factory için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mekanik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. İş Makinesi Operatörü

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFESAN PORT - EFESAN DEMİR SAN VE TİC A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Makinesi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Teknisyeni

Liman İşletmeleri ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFESAN PORT - EFESAN DEMİR SAN VE TİC A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.