1. GMP Uyum Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL İLAÇ SAN.VE TİC.A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GMP Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Güvence GMP Uyum Yöneticisi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Onko İlaç Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence GMP Uyum Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. GMP Uyum Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Onko İlaç Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GMP Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. GMP Uyum Şefi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GMP Uyum Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. GMP Uyum Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN İLAÇ ve SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak GMP Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Uyum Uzmanı / Uzman Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolubank için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum Uzmanı / Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. CTD ve Ruhsat Uyum Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CTD ve Ruhsat Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Hukuk, Risk ve Yasal Uyum Operasyon Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Organik Kimya için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk, Risk ve Yasal Uyum Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İç Denetim ve Uyum Görevlisi

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız İsgold Altın Rafinerisi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim ve Uyum Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

10. BT Yönetişim ve Uyum Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak BT Yönetişim ve Uyum Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ruhsat Uyum Şefi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ruhsat Uyum Şefi arayışımız bulunmaktadır.

12. Uyum Uzman Yardımcısı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Uyum Uzman Yardımcısı / Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ENERJİ YATIRIM A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum Uzman Yardımcısı / Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Yasal Uyum Yönetici Yardımcısı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİZAY KUYUMCULUK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yasal Uyum Yönetici Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Mevzuat Uyum Yönetmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EASY İNTERNATİONAL TEKNOLOJİ YATIRIM ANONİM ŞİRKET için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mevzuat Uyum Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Mevzuat Uyum Yönetmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ICRYPEX BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mevzuat Uyum Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Bilgi Güvenliği Uyum Yöneticisi

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Güvenliği Uyum Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Uyum Görevlisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğa Sigorta için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Uyum Yöneticisi (Dönemsel)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uyum Yöneticisi (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

20. Mevzuat ve Uyum Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bileşim Finansal Teknolojiler ve Ödeme Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mevzuat ve Uyum Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Denetim ve Uyum Kıdemli Uzmanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim ve Uyum Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Rehber Öğretmen

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEF EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rehber Öğretmen arayışımız bulunmaktadır.

23. Tecrübeli Satış Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız U CARAVAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tecrübeli Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Servis Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız U CARAVAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ön Muhasebe Görevlisi

Uyum Elektromekanik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.