1. As Takımı Yetenek Programı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak As Takımı Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Genç Yeteneği

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YORGLASS CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Genç Yeteneği arayışımız bulunmaktadır.

3. Abl Foods Genç Yetenek Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Denizli +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Abl Foods Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

4. Uzun Dönem IT Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem IT Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Uzun Dönem Stajyer

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venkava Ventil ve Buhar Kapanı San.ve Tic.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

6. Uzun Dönem Stajyer

Çanakcılar Seramik San ve Tic. AŞ için İstanbul(Asya), Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

7. Yataş Grup Uzun Dönem Stajyer Mühendis-Kayseri

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yataş Grup Uzun Dönem Stajyer Mühendis-Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

8. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiba Perakende Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Yataş Grup Uzun Dönem Stajyer Mühendis-Kayseri

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yataş Grup Uzun Dönem Stajyer Mühendis-Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

10. Kişisel Bakım Dpt. Planlama Uzun Dönem Stajyer

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.-3 için Kocaeli bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kişisel Bakım Dpt. Planlama Uzun Dönem Stajyer arayışımız …

11. İnsan Kaynakları Stajyeri - Uzun Dönem

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazaki Otomotiv Yan Sanayi ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri - Uzun Dönem arayışımız bulunmaktadır.

12. Uzun Dönem Stajyeri Tuzla

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Sea Group için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyeri Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

13. Uzun Dönem Stajyer

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Teknik Klima Kontrol ve Otomasyon Sistemleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

14. Uzun Dönem Stajyer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

15. Uzun Dönem Mali İşler Stajyeri

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLBAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Mali İşler Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gates Endüstriyel Metal Kauçuk Sanayi ve Ticaret için İzmir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Uzun Dönem Stajyer

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİRİKİM PİLLERİ BATARYA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite İş Sağlığı ve Güvenliği Uzun Dönem Stajyer

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.-3 için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kalite İş Sağlığı ve Güvenliği Uzun Dönem Stajyer …

19. Uzun Dönem Stajyer

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

20. Mutlu Genç Yetenek Programı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mutlu Akü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutlu Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bordro ve Özlük İşleri Uzun Dönem Stajyer

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

22. Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Uzun Dönem Stajyer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMPO OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

24. Pazarlama ve İletişim Uzun Dönem Stajyer

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mazars Denge için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Pazarlama ve İletişim Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

25. Yetenek Kazanımı ve İşveren Markası Uzmanı

Hedef Holding Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Kazanımı ve İşveren Markası Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.