1. AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ünal Kablo San.Tic.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Mobil Vinç Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hersek Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Tic A.Ş. için Yalova +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil …

3. Gemi Tamir Proje Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRDESAN GEMİ MAKİNA SAN.VE TİC.A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Tamir Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektronik AR-GE Teknikeri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASİS OTOMASYON VE AKARYAKIT SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik AR-GE Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. ÜR-GE Uzman Mühendisi

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız EAE Elektrik Asansör Endüstri İnşaat San.ve Tic. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ÜR-GE Uzman Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. AR-GE Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kösedağ Tel Örme Çit San ve Tic. İth.İhr. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Yeni Mezun Tahsilat Temsilcileri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATİK İSTİHDAM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun Tahsilat Temsilcileri arayışımız bulunmaktadır.

8. Yeni Mezun Java Developer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Infonal Bilgi Teknolojileri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun Java Developer arayışımız bulunmaktadır.

9. AR-GE Mühendisi

Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. AR-GE ve Üretim Mühendisi

Saray Madeni Eşya San.Tic.Ltd.Şti için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. AR-GE Mühendisi (Ambalaj) -Ordu

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Mühendisi (Ambalaj) -Ordu arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız YALOVA GEMİ TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Finans Uzmanı

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özgen Gemi Tedarik Tic AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Dokümantasyon Hizmetleri Uzman Yardımcısı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dokümantasyon Hizmetleri Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Boya Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Şefi arayışımız bulunmaktadır.

16. Raspa Boya Formeni

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Raspa Boya Formeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Müdürü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız HİDRODİNAMİK GEMİ SAN ve TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Planlama Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZATA TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Genel Başvuru

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özgen Gemi Tedarik Tic AŞ için İstanbul(Asya), Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

22. Danışma Görevlisi

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız RMRS gemi sınıflandırma ve sertifikalandirma AS için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız YALOVA GEMİ TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Ofis Elemanı

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız RMRS gemi sınıflandırma ve sertifikalandirma AS için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Sorumlu (Elektrik)

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gisaş Gemi İnşa San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Sorumlu (Elektrik) arayışımız bulunmaktadır.