1. Purchasing Specialist

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Purchasing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

2. Application Software Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Application Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. International Sales Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estevera Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

4. Media and Communication Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sağlık Merkezi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Media and Communication Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. DevOps Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak DevOps Engineer arayışımız bulunmaktadır.

6. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.

7. Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Bursa Nilüfer Fiat - Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Oyun Ablası - Bursa

Funny Day için Bursa bölgesinde Oyun Ablası - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

9. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Şoför / Sürücü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARSAN HOLDİNG için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

11. İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akro Holding A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun) arayışımız bulunmaktadır.

12. Saha Satış Profesyoneli

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dugun.com için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Profesyoneli arayışımız bulunmaktadır.

13. Dış Ticaret Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşil İnşaat Ambalaj Tarım Tekst. San.Tic.A.Ş için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Mühendislik ve Ürge Yöneticisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Floteks A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendislik ve Ürge Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Mekanik Tesisat Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Dikim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dikim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Bölge Müdürü

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terra İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Senior Business Analyst

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Waternet Su Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Business Analyst arayışımız bulunmaktadır.

19. Resepsiyonist

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARSAN HOLDİNG için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

20. Sosyal Medya Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız WELL WAY SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bölge Satış Sorumlusu

Et ve Et Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İkbal Gıda ve İhtiyaç Mad .İml .San .İç ve Dış Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak …

22. Satış Danışmanı/İstanbul Özdilek Efor

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFOR MAĞAZACILIK TEKSTİL DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı/İstanbul Özdilek Efor arayışımız bulunmaktadır.

23. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Sigorta Direkt Satış Temsilcileri

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATİK İSTİHDAM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Direkt Satış Temsilcileri arayışımız bulunmaktadır.

25. CRM Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIZLAR İnşaat ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CRM Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.