1. Finans Müdürü

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız SENFONİ MİMARİ İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe ve Finans Asistanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTUĞ DEMİR ÇELİK LTD ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Finans ve Muhasebe Müdürü

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORTY SMART TECH TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans ve Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKİP İKLİMLENDİRME TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Finans Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL ALPİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Finans Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BYKS BODRUM YAPI KİM.LOJİSTİK MÜH.VE İNŞ.TAAH.TURİZM SAN. İTH. İHR. TİC. LTD.ŞTİ için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı …

9. Finans Sorumlusu (Şirinevler)

İstanbul Denetim YMM için İstanbul Avrupa bölgesinde Finans Sorumlusu (Şirinevler) arayışımız bulunmaktadır.

10. Finans Yöneticisi / Yönetmeni

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reed Özel İstihdam Bürosu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans Uzmanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız DETAY YAPI MÜH. MİM. SAN. TİC. AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Finans Uzmanı

Tectone Teknoloji San. Tic. A.Ş (Awox) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Finans Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Global Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÜZGÜNLER OTOMOTİV için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Finans Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reed Özel İstihdam Bürosu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Yöneticisi / Yönetmeni

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız EREN ÇELİK AHŞAP VEMETAL MÖBLE SANVE TC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız De-Ga Otomotiv A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Finans Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venüs için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe ve Finans Yöneticisi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ ANADOLU AMB.TEM.GIDA İNŞ.TUR.TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Ağ ve Sistem Yönetimi Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞ Yatırım Menkul Değerler için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağ ve Sistem Yönetimi Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Makam Şoförü

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız HangiKredi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Şirket/İdari İşler/Makam Şoförü

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız HangiKredi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket/İdari İşler/Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. CRM ve Web Sitesi Geliştirme Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CRM ve Web Sitesi Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Product Manager

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Klon Ödeme Kuruluşu A.Ş.- PaybyMe için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Product Manager arayışımız bulunmaktadır.

25. Veri Analitiği Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORTAK VARLIK YÖNETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Analitiği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.