1. Finans Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSOY OTO SAN TİC.LTD ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seyidoğlu Gıda San Ve Tic AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALLERİA ATAŞEHİR OTO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe ve Finans Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARGETA YAPI A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Finans Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATLAS TOBACCO TÜTÜN VE TÜTÜN MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grebo Otomotiv Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans Uzmanı

ENERJİ PETROL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekmas Egem Otomotiv İnşaat San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Finans Uzmanı

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bayegan Dış Tic.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Finans Uzmanı

ANADOLU İPLİK VE TEKSTİL FABRİKALARI SANA.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans Uzmanı

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNTRALİNE İLAÇ SAĞLIK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Finans Uzman Yardımcısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tarımsal Kimya Teknolojileri San.ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Finans Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altınbaş Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe ve Finans Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREENFİT PLASTİK METAL YAPI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Finans Uzmanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOROS İLAÇ VE ECZA DEPOCULUK A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lande Endüstriyel Metal Ürünler San.Tic.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe ve Finans Yöneticisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Topdal Plastik ve Kalıp San. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Finans Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞA-RA ENERJİ İNŞ.TİC.VE SAN.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe VE Finans Müdürü

CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Muhasebe VE Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Santral Operatörü

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arena Faktoring için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Santral Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Tahsilat Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Tahsilat Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Çağrı Merkezi Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SiPay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Düzce Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Düzce Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Manisa Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Manisa Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.