1. Finans Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEFA İLAÇ SAN VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. E-Ticaret Depo Elemanı

Barco Tekstil San.Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Küçük Ev Aletleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Güvenlik Elemanı

Barco Tekstil San.Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Bakım Elemanı (İstanbul)

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Bakım Elemanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMBO QSR TURKEY GIDA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Dış Ticaret Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA İŞ MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mutfak Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICAVET TARIM HAYVANCILIK İLAÇ VE KİMYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Market Elemanı

Erendiz Gıda Ticaret Ltd. Şirketi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Market Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etikmen Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSOY OTO SAN TİC.LTD ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seyidoğlu Gıda San Ve Tic AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Elemanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. E-Ticaret Depo Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Espressolab için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Finans Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GALLERİA ATAŞEHİR OTO için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fora Bilgi İşlem Turizm Gıda San. tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Otomasyon Bilişim Mak. Müh. İml. ve San.Ve T için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Servis Elemanı

Multitek Elektronik San.ve Tic A.Ş için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Mobilya Sevk ve Montaj Elemanı

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ater Mobilya için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Sevk ve Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. İcra Takip Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORTAK VARLIK YÖNETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İcra Takip Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.