1. Filo Araç Kiralama Operasyon Uzmanı

Operasyonel Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fleet İntelligence Filo Araç Kiralama için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Araç Kiralama Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Araç Filo Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU - İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Filo Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Filo Operasyon Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efa Turizm ve Seyahat Acentesi Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

4. Filo Araç Kiralama SSH Operasyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Araç Kiralama SSH Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Filo Operasyon Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaoğluları Orman Ürünleri İnşaat Otomotiv San.ve için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Filo Takip ve Raporlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Takip ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. 2. El Filo Satış Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2-A İnşaat Mühendislik Turizm Otomotiv San Tic Ltd Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 2. El Filo Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Filo Araç Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOJEN OTOMOTİV MAKİNA VE KİMYASAL GAZLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Araç Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GROLMAN KİMYA TİCARET LTD ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings arayışımız bulunmaktadır.

10. Filo Operasyon Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Engy Turizm Tic.Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Operasyon Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Aktif Filo Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOROVALI OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Filo Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Filo Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUR OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Bölge Satış (Filo Satış)Yöneticisi

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ovakent Lastik ve Kauçuk San. Tic. A.Ş. için Uşak +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış (Filo Satış)Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Filo Operasyon Müdür Yardımcısı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Operasyon Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Filo Analiz Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Analiz Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Filo Satış Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Filo Yönetimi Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Filo Underwriting Uzman Yardımcısı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız HDI Sigorta A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Underwriting Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Otokoç Taşdelen Ford - Satış Danışmanı Filo

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Taşdelen Ford - Satış Danışmanı Filo arayışımız bulunmaktadır.

20. Filo Uzmanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çalık Altyapı ve Elektrik Hizmetleri A.Ş. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Filo Yönetimi Uzman Yardımcısı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAKET LOJİSTİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Filo Yönetimi Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kasko, Filo ve Proje Yönetimi Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Axa Sigorta A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasko, Filo ve Proje Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Filo Sistem Bilişim ve Teknoloji Hiz. Tic. Ltd. Şt için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Destek Görevlisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Mali İşler Uzmanı/Yönetmeni

Oto Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garanti BBVA Filo için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Uzmanı/Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.