1. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Saha Teknisyeni/ Kocaeli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni/ Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Sales Support Officer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SABAF BEYAZ ESYA PARCALARI SANAYI VE TIC. LTD STI- için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Officer arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. İstanbul Saha Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Saha Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Export Sales Executive

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FRİMPEKS Kimya ve Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

7. Sales Specialist (German)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smile Hair Clinic için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Specialist (German) arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Uzmanı-Gaziantep

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

9. Saha Satış Uzmanı-Adana

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Adana arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi)

Nova çimento hazır beton ve Agrega tic.san. ve ltd.şti. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi) arayışımız bulunmaktadır.

11. Senior Sales Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

12. Director Sales & Distribution

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Director Sales & Distribution arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Satış Uzmanı-Tekirdağ

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.

14. Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Satış Temsilcisi (İstanbul)

Yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

16. Dönemsel Saha Destek Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dönemsel Saha Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Part Time Saha İletişim Temsilcisi

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORTY SMART TECH TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Saha İletişim Temsilcisi arayışımız …

18. Sales and Marketing Assistant

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız iRobot için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Assistant arayışımız bulunmaktadır.

19. Leisure Sales Representative

Rixos Tersane İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Leisure Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Onur Taahhüt Taşımacılık İnşaat Tic. ve Sanayi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Sales Account Executive - Bursa

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPS Türkiye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Account Executive - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

22. Export Sales Executive

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Account Manager

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Global Teknoloji Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Victoria's Secret Mağaza Müdürü / Forum Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdürü / Forum Bornova arayışımız bulunmaktadır.