1. Fakülte Sekreteri

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Üniversitesi Medicine Hospital için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fakülte Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

2. Beylikdüzü Ofisimize Sekreter Alınacaktır.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız yıldırım yapı grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beylikdüzü Ofisimize Sekreter Alınacaktır. arayışımız bulunmaktadır.

3. Sekreter

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAPİRUS KAĞIT San. Ve . Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

4. Psikiyatr Kliniğinde Tıbbi Sekreter

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Psikiyatrist Dr. Hüseyin Yıldız için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Psikiyatr Kliniğinde Tıbbi Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

5. Sekreter

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİA TEKNOLOJİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

6. Sekreter

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vefa Bozacısı Gıda Maddeleri San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

7. Sekreter - (Malatya)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kaptanspor Malzemeleri Ltd. Şti. için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter - (Malatya) arayışımız bulunmaktadır.

8. Sekreter

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAPSAN KAUÇUK VE PLASTİK İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

9. Sekreter

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZDEMİR BETON İNŞAAT SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

10. Dernek Sekreteri

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Astaş Alüminyum San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dernek Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

11. Sekreter

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTABAK TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

12. Sekreter

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız özmen hukuk için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

13. Sekreter

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATEL TEKNOLOJİ VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

14. Tıbbi Sekreter

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız International Plus Health Tourism için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

15. Tıbbi Sekreter

Dr. Refik Mutlu Muayenehanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

16. Sekreter

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Neta Elektronik Cihazlar San ve Tic A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

17. Sekreter

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARGE MEKANİK Klima Soğutma Havalandırma Isıtma İnşaat Müh. San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

18. Sekreter

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROTA ALÜMİNYUM VE METAL İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

19. Fakülte Sekreteri

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beykoz Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fakülte Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

20. Sekreter

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOYBAŞ DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

21. Yönetim Sekreteri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİ BİLİŞİM VE DAN.HİZM.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

22. İş ve Sosyal Güvenlik Bölüm Sekreteri

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENET YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş./BDO DENET için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş ve Sosyal Güvenlik Bölüm Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

23. Sekreter

ÖMS Mobilya Ve Dekorasyon için Denizli bölgesinde Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

24. Sekreter

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğan Gayrimenkul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

25. Sekreter

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Fırın Gıda ve İht. Mad. San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.