1. Export Sales Executive

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FRİMPEKS Kimya ve Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

2. Sales Specialist (German)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smile Hair Clinic için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Specialist (German) arayışımız bulunmaktadır.

3. Export Sales Executive

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

4. Sales Specialist

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOSDENT DİŞ HASTANESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. Finance Specialist

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HORİZON CONSTRUCTION DEVELOPMENT TURKEY İNŞAAT GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Finance Specialist arayışımız bulunmaktadır.

6. Sales Support Officer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SABAF BEYAZ ESYA PARCALARI SANAYI VE TIC. LTD STI- için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Officer arayışımız bulunmaktadır.

7. Business Development Junior Specialist

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Business Development Junior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Senior Specialist-Budget and Financial Reporting

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Specialist-Budget and Financial Reporting arayışımız bulunmaktadır.

9. Customer Service Specialist

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

10. Senior Customer Service Specialist

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Senior Sales Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

12. Director Sales & Distribution

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Director Sales & Distribution arayışımız bulunmaktadır.

13. Social Media Marketing Specialist

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEPOT KONAKLAMA HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Social Media Marketing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

14. Sales and Marketing Assistant

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız iRobot için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Assistant arayışımız bulunmaktadır.

15. Human Resources Specialist

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BITRON ELEKTROMEKANİK LİMİTED ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Human Resources Specialist arayışımız bulunmaktadır.

16. Leisure Sales Representative

Rixos Tersane İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Leisure Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

17. Brand Specialist

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arıkan Mağazacılık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Brand Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Sales Account Executive - Bursa

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPS Türkiye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Account Executive - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

19. Budget and Financial Reporting Senior Specialist

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Budget and Financial Reporting Senior Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Sales Account Manager

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Global Teknoloji Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Group, Conference & Events Sales Manager

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Group, Conference & Events Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

22. Administrative Affairs Specialist

DowAksa İleri Kompozit Malzemeler San. Ltd. Şti. için Yalova +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Administrative Affairs Specialist arayışımız bulunmaktadır.

23. Institutional Planning Specialist

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU ORTAOKULU VE LİS.İKT.İŞLT. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Institutional Planning Specialist arayışımız bulunmaktadır.

24. Smart Start Sales (Slı)-Gebze

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Rexroth Otomasyon San.ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Part-Time olarak çalışacak Smart Start Sales (Slı)-Gebze arayışımız bulunmaktadır.

25. Sr. Financial Reporting Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fps Turkey Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sr. Financial Reporting Specialist arayışımız bulunmaktadır.