1. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

2. Gratis Beauty Manikürist - Bursa

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis Beauty Manikürist - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Gratis İzmir Torbalı

Gratis için İzmir bölgesinde Satış Danışmanı - Gratis İzmir Torbalı arayışımız bulunmaktadır.

4. Trabzon M.A.C - Makyaj Artisti (Full-Part)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estée Lauder Şirketleri - Türkiye için Trabzon bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Trabzon M.A.C - Makyaj Artisti (Full-Part) arayışımız bulunmaktadır.

5. Gratis Mağaza Müdürü - Avrupa Yakası

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis Mağaza Müdürü - Avrupa Yakası arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha Satış Temsilcisi (Trabzon)

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sencard Direkt Satış Sigorta Aracılığı A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Müdürü - Gratis Kocaeli / İzmit

Gratis için Kocaeli bölgesinde Mağaza Müdürü - Gratis Kocaeli / İzmit arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü - Gratis Bilecik

Gratis için Bilecik bölgesinde Mağaza Müdürü - Gratis Bilecik arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Müdürü - Gratis Kocaeli / Gebze

Gratis için Kocaeli bölgesinde Mağaza Müdürü - Gratis Kocaeli / Gebze arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdür Yardımcısı - Gratis Büyükada

Gratis için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı - Gratis Büyükada arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdür Yardımcısı - Gratis Bursa / İznik

Gratis için Bursa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı - Gratis Bursa / İznik arayışımız bulunmaktadır.

12. Bordro ve Puantaj Yetkilisi - Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Puantaj Yetkilisi - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

13. Özlük ve Puantaj Uzmanı - Engelli

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özlük ve Puantaj Uzmanı - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

14. Performans Yönetimi Yetkilisi - Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans Yönetimi Yetkilisi - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

15. Engelli Personel

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medical Park Hastaneler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Başvuru (Engelli)

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

17. Engelli İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı …

18. Genel Başvuru (Engelli)

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

19. Engelli Müşteri Danışmanı (Ankara)

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Müşteri Danışmanı (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

20. Engelli Personel - İstanbul Taksim

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel - İstanbul Taksim arayışımız bulunmaktadır.

21. Ofis Destek Personeli (Engelli Kadrosu)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Destek Personeli (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

22. Muğla- Engelli Satış Danışmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muğla- Engelli Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İzmir- Engelli Satış Danışmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir- Engelli Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Ankara - Engelli Satış Danışmanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara - Engelli Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Danışmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİYA TEKSTİL İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.