1. Elektrik Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız YALOVA GEMİ TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biroğlu İnşaat A.Ş. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı

ANTHEMİS DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGR MEKANİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KC İPLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Model Makineci (Kadın Grubu)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPO OQO GİYİM TEKSTİL SANAYİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Model Makineci (Kadın Grubu) arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Hasta Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Vasıfsız Eleman

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASFA TEKNOLOJI ÜRETIM SAN.VE TIC.LTD.STI. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman arayışımız bulunmaktadır.

11. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ YEMEK VE GIDA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Araç Teslimat Sorumlusu

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Servis Danışmanı

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Resepsiyonist

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

15. Beylikdüzü Ofisimize Sekreter Alınacaktır.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız yıldırım yapı grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beylikdüzü Ofisimize Sekreter Alınacaktır. arayışımız bulunmaktadır.

16. Montaj Elemanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız ST GRUP End. Ür. Bil. San. Tic. ltd. Şti. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Müdürü

Elektrik Üretim ve Perakende Satış sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAĞLAYANLAR UN SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kırşehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Mutfak Komisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEVİ TURİZM VE OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ ( Holiday Inn Otel ) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Barista

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cadosa Grup Gıda San. ve Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) +27 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista arayışımız bulunmaktadır.

20. Finans Müdür Yardımcısı

Örtaş Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOZOĞLU MÜHENDİSLİK PROJE ELK.İNŞAAT SANVE TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış ve Raporlama Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ünal Kablo San.Tic.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Grafiker

Basım - Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamız grup basım için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafiker arayışımız bulunmaktadır.