1. Elektrik ve Otomasyon Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik ve Otomasyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Elektronik Mühendisi

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. için Samsun +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİSEM için Adana bölgesinde Serbest olarak çalışacak Ekat Belgeli Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız YALOVA GEMİ TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İnşaat Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biroğlu İnşaat A.Ş. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı

ANTHEMİS DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Soğutma Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mersoy Turizm Otelcilik İşletmeleri Şti. Ltd. için KKTC Diğer bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGR MEKANİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KC İPLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota İstif Makineleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Endüstriyel Servisler Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Servisler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Kaporta Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Destek Uzmanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortaçlar Elektrik San. ve Tic. LTD ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Boya Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Soğutma Montaj ve Bakım Teknisyeni

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız DORUK SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutma Montaj ve Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Vasıfsız Eleman

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASFA TEKNOLOJI ÜRETIM SAN.VE TIC.LTD.STI. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Müdürü

Elektrik Üretim ve Perakende Satış sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAĞLAYANLAR UN SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kırşehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOZOĞLU MÜHENDİSLİK PROJE ELK.İNŞAAT SANVE TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ünal Kablo San.Tic.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Mobil Ekipler Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meram Elektrik Dağıtım A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil Ekipler Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Bordro ve Yasal Süreçler Yöneticisi

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Yasal Süreçler Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Veri Giriş Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız METAKSAN ELEKTRİK VE İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. TİC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Planlama Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız METAKSAN ELEKTRİK VE İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. TİC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.