1. Elektrik Elektronik Teknikeri

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ersistem Elektronik Güvenlik ve Yapı Sistemleri S için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet) arayışımız bulunmaktadır.

5. Smd Dizgi Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMSAY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Smd Dizgi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Kaynak Robot Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Robot Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Pano Montaj Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Material Management & Inventory Control Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Material Management & Inventory Control Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMSAY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Gömülü Yazılım Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SATERA ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARETANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gömülü Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Teknisyeni

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reçber Kablo için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Elektrik Bakım Ustası

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Elektrik Bakım Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMBO QSR TURKEY GIDA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Operatörü

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız WARMHAUS ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANATİ TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Asistan

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan arayışımız bulunmaktadır.

20. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

21. Gömülü Yazılım Mühendisi

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tansa Güvenlik Sistemleri ve Saat San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gömülü Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Mühendisi

Pamir Elektrik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Mekanik Tasarım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EXON YAZILIM ROBOTİK OTOMASYON VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Satış Yöneticisi

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mega Sensör ve Otomasyon Sistemleri Ticaret ve Limited Şirketi için İstanbul(Asya) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satış Yöneticisi arayışımız …