1. Elektrik Bakım Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Şefi arayışımız …

2. Elektrik Bakım Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Euro Gıda San ve Tic A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Bakım Teknikeri

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMD METAL VE ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Elektronik Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknomak İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız QUA GRANİTE HAYAL YAPI VE ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Santral Görevlisi/Pbx Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton Grand İstanbul Ataşehir için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Santral Görevlisi/Pbx Operator arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürtaş Yapı Endüstri ve Tic A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Bakım Onarım Yöneticisi / Yönetmeni

ERSAŞ PEN KOMPOZİT PROFİL SANAYİ A.Ş için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metropolitan Hotels Ankara için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Bakım Onarım Amiri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAK VİNÇ SANAYİ ve TİCARET A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Amiri arayışımız bulunmaktadır.

11. Mekanik Bakım Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Euro Gıda San ve Tic A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. Makine Bakım Elemanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Pano Montaj Teknisyeni

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regın Controls Otomasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Pano Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Bakım Onarım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilim İlaç San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Bakım Elemanı

Spilos Hotel için Manisa bölgesinde Teknik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Elektrik İhale ve Satın Alma Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik İhale ve Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Vergi Yöneticisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGRAND ELEKTRİK SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Makine Mühendisi Uzmanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPM PROJE AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Mühim Satış Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühim Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız sertek mekatronik makina grup san.ve tic.a.ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Temsilcisi

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sibel Kırbaş Beauty için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Servis Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zk Software The Adv.Bfo.Sol. Elk. San. Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Aktif Satış Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONTEXT MÜHENDİSLİK PANO ELEKTRİK MALZEMELERİ TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız …

25. Proje Yöneticisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELEKON ENERJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.