1. Mobil Ekipler Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meram Elektrik Dağıtım A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil Ekipler Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi arayışımız bulunmaktadır.

3. Pizza Lazza - Metroway AVM Mutfak Ekip Üyesi

Saloon Burger için İstanbul Avrupa bölgesinde Pizza Lazza - Metroway AVM Mutfak Ekip Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

4. Temizlik Ekip Üyesi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Unifree Duty Free İşletmeciliği A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Ekip Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

5. Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Silivri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Silivri arayışımız bulunmaktadır.

6. Ekip Elemanı İstanbul ( Avrupa-Anadolu)

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız McDonald's için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekip Elemanı İstanbul ( Avrupa-Anadolu) arayışımız bulunmaktadır.

7. Pinkberry Ekip Üyesi / Metropol Avm

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Metropol Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Pinkberry Ekip Üyesi / Palladium Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA MERKEZ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Palladium Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Pinkberry Ekip Üyesi / Palladium Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Anadolu bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Palladium Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Bakım Onarım Ekip Lideri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teksan Jeneratör için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Ekip Lideri arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı İstanbul Silivri Maxi AVM

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı İstanbul Silivri Maxi AVM arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Ekip Yöneticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOBEL İLAÇ SAN.VE TİC.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Ekip Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Mutfak Ekip Şefi - Cevahir Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Mutfak Ekip Şefi - Cevahir Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

14. Mutfak Ekip Üyesi - Metroway Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Mutfak Ekip Üyesi - Metroway Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

15. Mutfak Ekip Şefi - Perlavista Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Mutfak Ekip Şefi - Perlavista Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

16. Mutfak Ekip Üyesi - Metroway Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Mutfak Ekip Üyesi - Metroway Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

17. Part Time Mutfak Ekip Üyesi (Kadıköy)

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİJİTAL PLATFORM GIDA HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Mutfak Ekip Üyesi (Kadıköy) arayışımız bulunmaktadır.

18. Bebekolog /Satış Danışmanı-Silivri Vega

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog /Satış Danışmanı-Silivri Vega arayışımız bulunmaktadır.

19. Kategori Yöneticisi - Silivri Avm

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANPA GROSS MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kategori Yöneticisi - Silivri Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. Shake Shack Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alshaya Saha için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Shake Shack Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

21. Transfer Merkezi Ekip Sorumlusu (Ankara)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transfer Merkezi Ekip Sorumlusu (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

22. Mutfak Ekip Şefi - Ankara Forum AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Mutfak Ekip Şefi - Ankara Forum AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

23. Ekip Şefi (İzmir Bölge)

Kayra Grup için İzmir bölgesinde Ekip Şefi (İzmir Bölge) arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilgi İşlem Elemanı

Tüm Ekip İlaç A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış-Satınalma Personeli

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ekip spor ekipmanları inş.san.tic.ltd.şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış-Satınalma Personeli arayışımız bulunmaktadır.